Cloudberry möter Sony

Februari 2020 Sony i Lund har tagit fram en IoT plattform med en "klocka" för säker krypterad fleet management till målgruppen kroniskt sjuka och äldre. Klockan har har inbyggda sensorer men sonys kunder får skriva sin egen applikation till klockan samt utveckla back-end och front-end för användarna. Cloudberry Care med många års erfarenhet som leverantör till omsorgsenheter i Sveriges kommuner ser möjligheterna med klockan att ta hälso,- sjukvård och omsorg till en ny nivå. Med ny teknik på ett säkert sätt kommer tydliga nyttoffekter med att ha en uppkopplad kroppsburen enhet för trygghetsfunktioner. Minskad oro och ökad rörlighet för individen och mindre arbetsbelastning för personalen. Carewatch skapas!
I juni 2021 lanserar vi vår första applikation till klocka med administratörsgränssnitt och personalapp för fleet management av organisationers brukare. Utvecklingen har skett med fokus på skalbarhet, enkelhet och säkerhet. Applikationen har ett utbud av funktioner och tjänster som tidigare aldrig erbjudits. Utgångspunkten är Sverige med Europa som spelplan.

Se och hör Anders Strömberg, affärsområdeschef  för Sony´s Wearable platform berätta om bakgrund, egenskaper och fördelar med klockan och plattformen: Video på Youtube

Laddstation för Carewatch